Přijďte si zdarma vyzkoušet fotografovat glamour a módu

Přijďte si zdarma vyzkoušet fotografovat glamour a módu

Vydáno: 27. 9. 2012
Autor: redakce

Fotografický časopis FOCUSmagazine a naše fotografické kluby se podílí na soutěži LOOK BELLA, která probíhá po celé republice. V jejím rámci se pro semifinále v Brně a finále v Praze vybírají nejkrásnější slečny a mládenci s předpoklady postupit dále do profesionálního modelingu.

Nabízíme vám možnost zdarma si přijít zafotografovat a pokud vaše fotografie vybereme, získat vstupenky na seminifinále a finále této přestižní soutěže v Brně a Praze. Dále následuje tabulka a seznam měst a termínů, kde se můžete soutěže o nejlepší fotografie zúčastnit. Své fotografie ukládejte do Galerie FOCUSclubu s názvem LOOK BELLA 2012.

IX. ročník projektu "LOOK BELLA 2012" je pokračováním úspěšné série osmi předchozích ročníků soutěže krásy z let 2004 - 2011, které se účastní mladé, atraktivní dívky a mladí muži. Cílem projektu je zvolit nejzajímavější tvář roku 2012 a otevřít začínajícím modelkám a modelům dveře do světa modelingu. Vítězové soutěže získají atraktivní a hodnotné ceny a nabídku spolupráce s modelingovou agenturou Prestige models. Finále soutěže probíhá v luxusním hotelu v Praze.

Video z vyhlášení soutěže pro rok 2011 a více informací o soutěži samotné.

Vítězky a vítězové soutěží Look Bella jsou úspěšní v celorepublikových soutěžích krásy. Česká MISS 2007 Lucie Hadašová se umístila na 2. místě modelingové soutěže LOOK BELLA 2004, Muž roku Slovenské Republiky 2009, Peter Menky, se umístil na 1. místě soutěže LOOK BELLA 2009 a nyní je celosvětově úspěšný. Z každého ročníku se vždy 2 - 3 finalistky probojují do finále České Miss a vyhrávají soutěže krásy po celé ČR.

Od podobných "soutěží krásy" se tato soutěž odlišuje především tím, že dává šanci nejenom mladým slečnám, ale přihlásit se a soutěžit mohou také mladí muži.

Pardubice

21.9.

AFI PALACE PARDUBICE

Liberec

23.9.

OC FORUM Liberec

Karlovy Vary

25.9.

OC Fontána Karlovy Vary

Plzeň

26.9.

OC Plzeň na Rokycanské

České Budějovice

27.9.

Dopravně obchodní centrum Mercury, České Budějovice

Zlín

3.10.

OBCHODNI A ZABAVNI CENTRUM ZLATE JABLKO - ZLIN

Brno

4.10.

Nákupní a zábavní centrum Olympia

Olomouc

12.10.

Olomouc City

Jihlava

13.10.

City Park Jihlava

Praha

17.10.

Galerie Harfa

Hradec Králové

18.10.

OC Atrium

Ostrava

19.10.

Forum Nová Karolina

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.