FOCUSmagazine

Vašim přátelům se líbí FOCUSmagazine

8. FOCUSmagazine.cz hostí Veroniku Souralovou, Richarda Slabu, Jiřího Stránského

8 vydání FOCUSmagazine.cz vydání fotografický časopis zdarmaPoslední číslo roku 2014 vám nabízí krásné čtení a ještě lepší fotografie od Veroniky Souralové o fotografování hmyzu, reportáž Richarda Slaby z Jižní Ameriky a Ladakhu, Jiřího Stránského z fotografování přírody, rozsáhlý materiál o 20. Czech Press Photo a o fotografii vyučované na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Fotografický program s vítězi pořádaný Czech Press Photo pro veřejnost

autorská beseda Jan Zatorský Každodenní životFOCUSCLUB.CZ vás srdečně zve na seriál akcí pořádaných organizátorem fotosoutěže Czech Press Photo. Po vyhlášení výsledků letošní výroční 20. soutěže následuje řada akcí pro veřejnost, kde autoři a vítězové některých kategorií Czech Press Photo představí to nejlepší ze svých fotografický portfólií. Budou následovat workshopy, přednášky, semináře, zde je jejich termínovník.

7. vydání FOCUSmagazine.cz s Alex Kiss, Michal Jirouš, Michal Vitásek

7. FOCUSmagazine fotografický časopisLetní číslo vám přináší skvělé fotografie Michala Jirouše z přírody, Alexe Kissa z fotografování devčat, slečen, žen a dam, Michala Vitáska z fotografování Prahy a komentovanou prohlídku všech vátezných fotografií World Press Photo.

61 stran skvělých fotografií. Obsah nového čísla dále v článku.

 

6. vydání FOCUSmagazine - 547 fotografií, 222 stran

FOCUSMAGAZINE.CZ fotografický časopisVážení čtenáři a fotografové, přátelé fotografie, přijměte pozvání na další velkou porci fotografií, v tomto čísle najdete 222 stran s 547 fotografiemi. Zatím žádný fotografický časopis u nás neměl tolik stran.

5. vydání FOCUSmagazine - to nejlepší z Benátského karnevalu

FOCUSmagazine fotografický časopisVážení čtenáři a fotografové, přátelé fotografie, zveme vás na skvělou podívanou do 5. vydání luxusního fotografického časopisu FOCUSmagazine.cz, zatím největšího vydání.

Sdílet na Facebooku

Sdílet na Facebooku. Pomozte nám jej sdílet na Facebooku a řekněte o něm také ostatním fotografům a kamarádům. Chcete zasílat informace o dalších vydáních? Obsah dále v článku.

Právě vyšlo 4. vydání FOCUSmagazine

FOCUSmagazine fotografický časopisVážení čtenáři a fotografové, přátelé fotografie,

právě vyšlo 4. vydání fotografického časopisu FOCUSmagazine, který jako první u nás vychází pouze elektronicky a zdarma.

Nově v něm najdete rubriku ABSTRACT a 12 nejlepších fotografií Nikon kalendáře.

Právě vyšlo 3. vydání FOCUSmagazine

FOCUSmagazineVážení čtenáři a fotografové, právě jsme vydali 3. vydání fotografického časopisu FOCUSmagazine, který jako první u nás vychází pouze elektronicky a zdarma.

2. vydání FOCUSmagazine - nabité fotografiemi aktu

Vážení čtenáři, dear readers,

odtud si můžete otevřít druhé vydání FOCUSmagazine - luxusního fotografického časopisu vydávaného pouze elektronicky ve formátu PDF. Toto vydání, stejně jako předchozí máte k dispozici zdarma.

Jak získat FOCUSmagazine/How to get FOCUSmagazine
PDF soubor/file Stáhnout/Download
ZIP soubor/file    Stáhnout/Download  

Napište nám také svůj názor!

Ve druhém čísle FOCUSmagazine najdete přes 50 stran těch nejlepších fotografií aktu Gabriely Ksandr - pozvánku na její fotoworkshop, černobílé fotografie Daniela Kaifera - kvalifikovaného evropského fotografa, a nové rubriky o fotografických klubech, fotografování sportu s Danem Vojtěchem, fotografické škole Orange Factory a fotoexpedici do Toskánska. Nově vám také nabídneme odkazy na některé videa týkající se fotografie. Fotografie na obálce: Dan Vojtěch

Stáhnout - Download FM 2

Dolu do formuláře na stránce vložte svou e-mailovou adresu, pokud si přejete dostávat informace o dalších vydáních FOCUSmagazine.

Nový fotografický časopis FOCUSmagazine

FOCUSmagazine

The brand new photographic magazine with Czech and Slovak photographers. Download it from here.

Vážení příznivci fotografie. Když jsme loni spojovali našich třináct fotografických klubů pod jedna křídla fotoklubu FOCUSCLUB.CZ, zjistili jsme, že počet registrovaných fotografů významně překračuje úroveň, se kterou jsme pracovali před třemi lety, kdy jsme naše hlavní kluby pro techniku CANON, NIKON, SONY, PENTAX, Leica, OLYMPUS, atd. zakládali.

FOCUSmagazineAsi jako všichni fotografové jsme dávno v minulosti hltali každé vydání Československé fotografie, studovali National Geographic, jehož každé číslo představovalo vrchol zpravodajské reportážní fotografie po roce 1989. Brali jsme jej do rukou a prohlíželi fotografie jednak skvěle pořízené, a ještě lépe vytištěné. Mezitím se u nás objevila celá řada zcela nových tištěných časopisů PhotoLife, PhotoArt, Digifoto, Fotografie Magazín, atd. atd. Doba se ale změnila, také díky ekonomické situaci ve světě a u nás.

Na sklonku loňského roku jsme začali pracovat na novém elektronickém časopisu o fotografii. S týmem lidí blízkých našim 13 fotoklubům jsme za extrémně krátkou dobu tuto myšlenku otiskli do elektronické podoby a vytvořili FOCUSmagazine.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.