2. vydání FOCUSmagazine - nabité fotografiemi aktu

2. vydání FOCUSmagazine - nabité fotografiemi aktu

Vydáno: 31. 3. 2012
Autor: martinkamin

Vážení čtenáři, dear readers,

odtud si můžete otevřít druhé vydání FOCUSmagazine - luxusního fotografického časopisu vydávaného pouze elektronicky ve formátu PDF. Toto vydání, stejně jako předchozí máte k dispozici zdarma.

Jak získat FOCUSmagazine/How to get FOCUSmagazine
PDF soubor/file Stáhnout/Download
ZIP soubor/file    Stáhnout/Download  

Napište nám také svůj názor!

Ve druhém čísle FOCUSmagazine najdete přes 50 stran těch nejlepších fotografií aktu Gabriely Ksandr - pozvánku na její fotoworkshop, černobílé fotografie Daniela Kaifera - kvalifikovaného evropského fotografa, a nové rubriky o fotografických klubech, fotografování sportu s Danem Vojtěchem, fotografické škole Orange Factory a fotoexpedici do Toskánska. Nově vám také nabídneme odkazy na některé videa týkající se fotografie. Fotografie na obálce: Dan Vojtěch

Stáhnout - Download FM 2

Dolu do formuláře na stránce vložte svou e-mailovou adresu, pokud si přejete dostávat informace o dalších vydáních FOCUSmagazine.

FOCUSmagazine a informace o něm najdete také na Facebooku. Pokud kliknete na Facebook níže, nezapomeňte kliknout na Líbí se mi nebo si nás přidejte do kruhů na Google+, budete dostávat vždy jako první informace o nových vydáních FOCUSmagazine. Nejvíce nás podpoříte sdílením informací o novém čísle na sociálních sítích a mezi známýni fotografy.

Facebook   Google+

Dear readers, here you can download a brand new (2nd) issue of FOCUSmagazine - digital only luxury photography magazine. This issue with 50 pages covers the best act photographs of Mrs. Gabriela Ksandr - invitation to her photoworkshop, BW pictures of Daniel Kaifer - QEP, and brand new sections about photo clubs, sport photographs with Dan Vojtěch, photo school Orange Factory and photoexpedition to Tuscany/Italy. Internet links will direct you to some of the videos about photographs.

Please suport us on Facebook and Google+ as much as possible.

Near at the bottom, enter your e-mail address to subscribe to Newsletter we send you every time the new issues will be issued.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.