Recenze PowerShot G1 X - proč jej mít nebo nemít v kapse

Recenze PowerShot G1 X - proč jej mít nebo nemít v kapse

Vydáno: 5. 6. 2012
Autor: martinkamin

V této největší recenzi fotaparátu PowerShot G1 X u nás najdete kompletní test, recenzi, popis ovládání, výsledné snímky, test fotografií na šum a vzorové testovací snímky v RAWu. O jeho uvedení na trh jsme psali na začátku roku.PowerShot G1 X

Canon na začátku letošního roku uvedl na trh dalšího pokračovatele nejvyšší řady „G“ svých kompaktních fotoaparátů. Mezi řadou „G“ a nejlevnějšími zrcadlovkami řady EOS 1100D za 9000 není v současnosti z pohledu „bohatosti výbavy“ žádný jiný fotoaparát.

Řadu Powershot G používali a používají pokročilí fotografové, kteří nechtěli nebo nemohli s sebou přenášet velké zrcadlovky a kompletní sadu objektivů, ale také profíci jako „náhledové“ nebo pohotovostní tělo. Posledním modelem byl PowerShot G12. Naši rozsáhlou recenzi na PowerShot G11 najdete u nás na CanonClubu a informace o G12 také.

V tomto článku recenzujeme nový model PowerShot G1 X. Canon již nepokračuje v číslování, ale přidal podobně jako u jedničkové řady „X“. Takže podobně jako EOS 1D X jako nejvyšší tělo profesionální řady, se objevuje X v názvu nejvyššího kompaktu: PowerShot G1 X.

Tento obsah je přístupný pouze registrovaným fotografům. Registrujte se na tomto místě - je to zdarma. Váš účet si vytvoříte v našem centrálním klubu FOCUSCLUB.CZ a pak jej můžete používat na všech našich fotoklubech, jejichž seznam najdete v horní černé liště.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.