Zcela nový fotobazar Canonklubu

Zcela nový fotobazar Canonklubu

Vydáno: 3. 7. 2010
Autor: martinkamin

Na začátek léta jsme připravili zcela novou část tohoto webu - Fotobazar. Fotobazar je určený pouze fotografům zde registrovaným. Vkládat do něj můžete inzeráty, ve kterých nabízíte zboží k prodeji, poptáváte, chcete vyměnit nebo jen darovat.

Fotobazar jsme navrhli tak, aby byl použitelný pro všechny fotografy, takže zde můžete nabídnout i fototechniku ostatních výrobců. Já jsem například objevil ve skříni starý baterry grip pro NIKON a hned jsem jej nabídnul na našem Fotobazaru.

Při vkládání inzerátu vložíte jeho název (do něj nemusíte uvádět Prodám nebo Koupím - to je součástí jiné kategorie), místo pro transakci, které je pro vás nejvýhodnější, dále typ obchodu (prodám, koupím, vyměním, daruji), cenu, kontakty a další informace a také maximálně 4 fotografie (maximální velikost jedné je 4,6 MB).

Vložit musíte položky označené hvězdičkou. E-mail se například nebude zobrazovat přímo, abychom chránili vaše soukromí.  Samozřejmě budeme rádi, když nám například do komentáře tohoto článku napíšete své názory a připomínky (a také pochvaly, nebylo to úplně jednoduché :)

Hezké léto přeje Martin Kamín 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.