Vyhlášení vítězné fotografie fotoexpedice Českého Švýcarska 2011

Vyhlášení vítězné fotografie fotoexpedice Českého Švýcarska 2011

Vydáno: 20. 7. 2011
Autor: martinkamin

Na fotoexpedici v ČŠ vyhlásila redakce CanonClubu soutěž o nejlepší snímek. Soutěžní fotografie mohli členové fotoexpedice publikovat na fotoexpedičních stránkách na Facebooku. Vaše snímky pečlivě hodnotili Roman Dvořák spolupracovník redakce a Martin Kamín, šéfredaktor.

A jak to dopadlo? Fotografie, které jste odevzdali do soutěže byly vesměs bezchybné, kompozičně, expozičně, barevně, prostě celkově k nim bylo jen málo výhrad. Z celého balíku se ovšem vynořilo pár snímků, které jsou nejvydařenější.

MM

Určitě bych rád vyzdvihnul fotografii Markéty, která si vyčíhla ten správný okamžik a vytvořila krásnou vzpomínku na fotoexpedici. Je to typický záběr na oblast Českého Švýcarska s kontrastem elektrických vedení a ranního slunce, které prostupuje mlhou. Příroda-industriál.

 

 

Druhý snímek, který zaujal mě je snímek Petry. Sice jsme se neshodli na tom, že je to vítězný snímek, ale je prostě bez připomínek povedený. Lze jej však použít kdykoliv.

 

 

 

 

RCNejlepší snímek je podle našeho názoru snímek Radovana, protože se autorovi podařilo skloubit všechno, co jsme v zadání požadovali. Je to snímek typický pro České Švýcarsko, je to snímek remeslně kvalitní a vypovídající, navíc jsou moc hezké oba plány, první - máznutý potok, a druhý most v pozadí. Radovan si tedy právem zaslouží vítěznou cenu, kterou je blesk NISSIN 622 pro Canon. Gratupujeme.

Děkujeme všem za účast na fotoexpedici a doufáme, se brzy uvidíme, třeba na streetfoto.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.