Galerie WWG.CZ zve členy Canonklubu na sportovně společenské setkání

Galerie WWG.CZ zve členy Canonklubu na sportovně společenské setkání

Vydáno: 12. 6. 2010
Autor: andrea

Virtuální fotografická Galerie WWG.CZ stále více proniká do reálného světa. Letos již třetím rokem bude pořádat kolektivní výstavu svých členů v Centru FotoŠkoda, galerie je mediálním Večerů s fotografem v pražské vinárně BRESTO a desítek fotografických výstav.

V letošním roce pořádá již sportovně společenské setkání v areálu Adventure Golf Horní Bezděkov. V sobotu 26. června 2010 se zde uskuteční 2. ročník Poháru Galerie WWG.CZ v Adventure Golfu. 1. hřiště tohoto druhu v České republice v Horním Bezděkově přivítá profesionální i zájmové fotografy a ctitele kvalitní fotografie. Součástí doprovodného programu k turnaji bude výstava fotografií Vladimíra Bruntona, Jana Williama Drnka a Jiřího Hellera, listování fotografickými knihami Antonína Bíny, představení nových modelů monitorů EIZO a další překvapení...

Součástí setkání bude i fotografická soutěž o nejkrásnější fotografii zhotovenou během tohoto turnaje... Vítěz obdrží věcnou cenu a v Galerii WWG.CZ bude uskutečněn rozhovor s jeho vítěznou fotografií i ukázkou jeho dosavadních prací.

Ceny do soutěže věnovaly v hodnotě přesahující padesát tisíc korun např. společnosti Pangeo Tours, Adventure Golf Horní Bezděkov, Sanco, Centrum FotoŠkoda, FVS, IDIF, FOTONOVA, HELLER.CZ, ATEMI, VH Videorecord a další ...

Na turnaj jsou již přihlášeni fotografové Vladimír Brunton, Stanislav Pokorný, Jiří Heller, fotograf a publicista Jan Březina, ředitel EIZA pan Antonín Charvát a další...

Místo: Adventure Golf Horní Bezděkov, 16 km po dálnici z Prahy na Karlovy Vary, pět km od Kladna

www.adventuregolf.cz

Termín: 26. června 2010, 9.00 – 14.00 hodin

Zázemí: Tyrolská hospůdka nabízí vynikající kuchyni našich jižních sousedů a vídeňský řízek, speciality pana domácího – čerstvě napečené tvarohové a makové buchty, jablečný štrůdl a škvarkové placky a jiné. V nabídce nápojů je více než třicet druhů káv, babiččiny i dědečkovy čaje, široký sortiment nealkoholických nápojů, točené pivo, moravská vína...

Ceny:

  • VH Videorecord – hlavní role v jednom dílu nejopakovanějšího českého seriálu „STOP – návody pro řidiče pro rychlou a bezpečnou jízdu“– nevyčíslitelná cena – neopakovatelný zážitek.
  • HELLER.CZ – originál fotografie Jiřího Hellera v ceně 18 000 Kč.
  • Pangeo Tours – víkendový zájezd pro dvě osoby „Za tokajským vínem – Maďarsko“ od 23. 9. do 27. 9. 2010 v celkové hodnotě 7000 Kč.
  • Adventure Golf Horní Bezděkov – štrůdl pana domácího a 20 volných vstupenek na hodinovou hru v areálu AGHB v celkově hodnotě 2500 Kč.
  • Centrum FotoŠkoda – tři poukázky na tvorbu vlastní fotoknihy v celkově hodnotě 1500 Kč.
  • FOTONOVA Kunratice – zvětšenina fotografie z vlastních dat velikosti 1 metr čtvereční v hodnotě 1500 Kč.
  • IDIF – Poukaz na kurz Institutu digitální fotografie v hodnotě 1500 Kč.
  • SANCO – Pět poukazů na odborný seminář „Komunikace a řeč těla“ v celkové hodnotě 10 000 Kč, roční předplatné časopisu Wellness Book.
  • ATEMI – předplatné časopisu Foto Video na jeden rok v hodnotě 660 Kč.
  • EIZO – 1 x USB flashdisk 16 GB, 1x sportovní tričko, 1x čisticí souprava na obrazovku monitoru (EIZO screen cleaner) v celkové hodnotě 1800 Kč.
  • FVS – Flextight věrnostní systém – 20 profesionálních skenů A1 3f RAW na skeneru Hasselblad Flextight X5 v hodnotě =2.000,- Kč.

Doprovodné akce

  • Představení nových monitorů značky EIZO.
  • Výstava fotografií Jana Williama Drnka, Vladimíra Bruntona a Jiřího Hellera.
  • Hra na didgeridoo.
  • Představení vlastních fotografií spoluhráčům.

Startovné: do 31. května 2010 - 300 Kč do 22. června 2010 - 360 Kč později a na místě - 420 Kč

Uvedená cena je s DPH. Úhrada na účet na základě fakturace po objednávce emailem.

Zápis do turnaje: Zápis se provádí emailem na adresu pořadatele. Do turnaje se mohou hlásit pouze amatérští hráči.

Zrušení nebo převedení přihlášky: Přihláška musí obsahovat jméno přihlášeného nebo přihlášených, fakturační údaje. Na základě této přihlášky bude vystavena a emailem zaslána příslušná faktura se splatností sedm dní. Úhrada musí být provedena v termínu uvedeném na faktuře. Nejpozději před konáním turnaje. V případě zrušení účasti v turnaji emailem se účtuje do 31. května 2010 stornopoplatek ve výši 50% startovného, od 1. června 2010 100% startovného. Startovné je možné převést na jiného hráče s oznámením emailem jména nového hráče do 25. června 2010.

 

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.