DIGIForum - pro členy klubů vstup ZDARMA

DIGIForum - pro členy klubů vstup ZDARMA

Vydáno: 31. 10. 2011
Autor: admin

Naše kluby - sdružující fotografy se všemi fotoaparáty značek Canon, Nikon, Leica, Olympus, Fujifilm, Sony, Panasonic, atd. - vás zvou na výstavu DIGIforum 5. a 6. listopadu v Praze. Díky pochopení organizátora výstavy DIGIForum jsme pro naše členy získali možnost vstupu na tuto největší letošní fotografickou akci zcela ZDARMA! 

Vystavovat budou i naše největší fotokluby Canonklub a Nikonclub. Těšit se můžete na:

Budeme rádi, když svou přítomnost na výstavě využijete na setkání s námi, stavíte se u nás na stánku, prohodíte pár slov a přispějete jakkoliv k naší klubové činnosti.

Pokud se budete chtít účastnit DIGIfora, vložte do registrace následující promokódy (podle příslušnosti ke klubu CANONCLUB nebo NIKONCLUB). Získáte pak vstupné ZDARMA + 15% slevu na přednášky, které se na akci konají.

DIGIforum je největším letošním fotografickým setkáním. Bude probíhat ve dnech 5. a 6. listopadu 2011 v prostorách Clarion Congress Hotelu v Praze 9 - Vysočanech a naše fotokluby budou u toho. Na fotovýstavě jsou pro Vás připraveny fotopřednášky, veletrh fotografické techniky, výstava fotografií v Café Foto, otevřený workshop, soutěže, setkání se známými a zajímavými fotografy a další doprovodný program.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.