ADATA představila voděodolné luxusní verze flash disků pro USB 3.0

ADATA představila voděodolné luxusní verze flash disků pro USB 3.0

Vydáno: 29. 5. 2013
Autor: martinkamin

ADATA flash diskKaždý megabajt na flash disku se fotografům může hodit. Ať už pro zálohy nebo přenášení fotografií nebo jen jako dočasné uložiště. Společnost ADATA představila v květnu USB flash disky DashDrive UV150 a DashDrive Choice UC510 pro standard USB 3.0. Takže teoretická rychlostí čtení - kolem 90 MB - hravě stačí na přehrávání například FullHD videa a přesahuje přenosové rychlosti tradičních pevných dsiků.

ADATA UC150Nový disk DashDrive Choice UC510 je malý designově zaměřený flash disk s kapacitou 8, 16 a 32 GB s bonusem odolnosti proti vodě a velkým okem pro zavěšení. ADATA jej vyrábí technologií Chip on Board (COB), ta zákazníkovi dá menší rozměry a hmotnost a výrobci nižší náklady na výrobu. Tělo disku má kovový "feeling" bez krytky konektorů USB. Má rozhraní USB 2.0.

ADATA UC150Disky UV150 jsou zaměřeny spíše na rychlost a praktičnost, díky rozhraní USB 3.0 mají přenosovou rychlost při čtení až 90 MB za sekundu. K diskům UV150 dostanete například aplikaci UFDtoGO pro synchronizaci kontaktů a dat, takže disk prostě berete všude s sebou a data máte pořád u sebe. ADATA k diskům dává také 60denní aplikaci Norton Security. Disk UV150 má doživotní záruku.

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.