Zprávy pro Premium členy

Sledujte CanonClub na twitteru

CanonClub CanonKlub na TwitteruVážení fotografové s Canonem. Nově jsme zřídili pro vás účet na Twitteru, který je vhodnější než Facebook pro sledování, co je u nás nového. Pokud máte twitter, pak se připojte k tomuto profilu @CanonKlub. Facebook stále platí. Konec hlášení.

Přehledová tabulka zrcadlovek Canon duben 2013

Inovovali jsme tabulku s přehledem zrcadlovek Canon. Přidali jsme dva typy EOS 100D a EOS 700D. Opravili jsme drobné chyby.

Najdete zde celou řadu EOS: 100D, 1100D, 600D, 700D, 60D, 60Da, 7D, 6D, 5D Mark II, 5D Mark III, 1D Mark IV a EOS 1D X. Tabulku si ve formátu PDF stahujte odtud.

Tento obsah je přístupný pouze registrovaným fotografům. Registrujte se na tomto místě - je to zdarma. Váš účet si vytvoříte v našem centrálním klubu FOCUSCLUB.CZ a pak jej můžete používat na všech našich fotoklubech, jejichž seznam najdete v horní černé liště.

Přehledová tabulka zrcadlovek Canon 2013

Pro všechny registrované členy našeho klubu jsme v redakci připravili přehledovou tabulku zrcadlovek Canon. Velkou část bude asi zajímat EOS 650D a také sumář našich článků. Všechny informace jsme vám poslali, pokud jste registrováni do našeho Newsletteru.

Přehledová tabulka obsahuje informace o nejdůležitějších parametrech dostupných zrcadlovek Canon na trhu v únoru 2013.

Najdete zde celou řadu EOS: 1100D, 600D, 650D, 60D, 60Da, 7D, 6D, 5D Mark II, 5D Mark III, 1D Mark IV a EOS 1D X.

Tento obsah je přístupný pouze registrovaným fotografům. Registrujte se na tomto místě - je to zdarma. Váš účet si vytvoříte v našem centrálním klubu FOCUSCLUB.CZ a pak jej můžete používat na všech našich fotoklubech, jejichž seznam najdete v horní černé liště.

EOS 7D má další firmware, dva měsíce po verzi 2.0.0

EOS 7DTak to vypadá, že se něco v předchozí verzi firmwaru pro EOS 7D nepovedlo. Canon před měsícem výrazně vylepšil některé vlastnosti rychlé zrcadlovky EOS 7D (recenze, katalog), ale nyní v září vydal další verzi 2.0.3. Pokud chcete mít 100% jistotu správné funkčnosti vašeho 7D, doporučujeme tento firmware instalovat. Níže je popis funkcí, které opravuje.

Postup instalace předchozí verze firmwaru jsme popisovali v samostatném článku u nás na CanonClubu.

Výroční 4. setkání členů CanonClubu na keltském hradišti Chvojen

Vážení příznivci a členové CanonClubu. V září jsme oslavili 4 roky, které uplynuly od založení našeho fotografického klubu fotografů s Canonem na internetu. Zatímco na začátku jsme měli desítky registrovaných členů, dnes je to více jak 6700 fotografů po celé republice a Slovensku.

Při této příležitosti vás zvu na 4. výroční setkání, které se bude konat na nezvyklém místě Chvojen s celodenním fotografickým programem, představením nejnovější techniky Canon EOS 5D Mark III a Canon EOS 6D a povídáním s hosty.

Nový fotografický časopis FOCUSmagazine

FOCUSmagazine

The brand new photographic magazine with Czech and Slovak photographers. Download it from here.

Vážení příznivci fotografie. Když jsme loni spojovali našich třináct fotografických klubů pod jedna křídla fotoklubu FOCUSCLUB.CZ, zjistili jsme, že počet registrovaných fotografů významně překračuje úroveň, se kterou jsme pracovali před třemi lety, kdy jsme naše hlavní kluby pro techniku CANON, NIKON, SONY, PENTAX, Leica, OLYMPUS, atd. zakládali.

FOCUSmagazineAsi jako všichni fotografové jsme dávno v minulosti hltali každé vydání Československé fotografie, studovali National Geographic, jehož každé číslo představovalo vrchol zpravodajské reportážní fotografie po roce 1989. Brali jsme jej do rukou a prohlíželi fotografie jednak skvěle pořízené, a ještě lépe vytištěné. Mezitím se u nás objevila celá řada zcela nových tištěných časopisů PhotoLife, PhotoArt, Digifoto, Fotografie Magazín, atd. atd. Doba se ale změnila, také díky ekonomické situaci ve světě a u nás.

Na sklonku loňského roku jsme začali pracovat na novém elektronickém časopisu o fotografii. S týmem lidí blízkých našim 13 fotoklubům jsme za extrémně krátkou dobu tuto myšlenku otiskli do elektronické podoby a vytvořili FOCUSmagazine.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.