EOS 7D má další firmware, dva měsíce po verzi 2.0.0

EOS 7D má další firmware, dva měsíce po verzi 2.0.0

Vydáno: 25. 9. 2012
Autor: redakce

EOS 7DTak to vypadá, že se něco v předchozí verzi firmwaru pro EOS 7D nepovedlo. Canon před měsícem výrazně vylepšil některé vlastnosti rychlé zrcadlovky EOS 7D (recenze, katalog), ale nyní v září vydal další verzi 2.0.3. Pokud chcete mít 100% jistotu správné funkčnosti vašeho 7D, doporučujeme tento firmware instalovat. Níže je popis funkcí, které opravuje.

Postup instalace předchozí verze firmwaru jsme popisovali v samostatném článku u nás na CanonClubu.

Firmware, nyní ve verzi 2.0.3 si stáhněte z našeho katalogu. A prostudujte si videonávod na upgrade firmwaru, pak aplikujte nový firmware. V čem vylepšuje fotoaparát?

  • opravuje problém, který zastavil fungování fotoaparátu v okamžiku, kdy se aktivovala funkce pro automatické vypnutí (auto power off),
  • opravuje problém v zobrazování, kolik fotografií lze ještě vyfotografovat. Předchozí firmware 2.0.0. zásadně zvýšil počet fotografií, které můžete najednou vyfotografovat. Ovšem docházelo k tomu, že hledáček ukazoval, že jich můžete vyfotit více než na kolik jich stačí buffer,
  • opravuje chyby, které se zobrazovaly na displeji při ukládání RAW obrázků vyvolávaných ve fotoaparátu

Tyto chyby se objevují pouze v novější verzi 2.0.0 a netýkají se verze 1.2.5. Pokud máte verzi 1.2.5. proveďte upgrade na 2.0.3. Jakmile, ale provedete upgrade, nelze se vrátit na předchozí verze 1.0.7 a 1.2.5.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.