Fotopromítání

Fotografický program s vítězi pořádaný Czech Press Photo pro veřejnost

autorská beseda Jan Zatorský Každodenní životFOCUSCLUB.CZ vás srdečně zve na seriál akcí pořádaných organizátorem fotosoutěže Czech Press Photo. Po vyhlášení výsledků letošní výroční 20. soutěže následuje řada akcí pro veřejnost, kde autoři a vítězové některých kategorií Czech Press Photo představí to nejlepší ze svých fotografický portfólií. Budou následovat workshopy, přednášky, semináře, zde je jejich termínovník.

Přijďte na fotoexpediční promítání a získejte slevu na Open–Air FOTOfestival 8.-9.6.

Fotoexpedice Nepál 2013Plánujete cestovat fotografovat do nejrůznějších koutů světa? Vybíráte si fotografickou výbavu, fotobižuterii, filtry, stativy, objektivy, vhodné oblečení nebo boty? Pokud pojedete fotografovat, určitě se vám budou hodit mé zkušenosti, které se vám pokusím předat na novém fotofestivalu Open – Air FOTO festival, který se koná 8. a 9. června v Českém Krumlově.

Promítání fotografií z expedice do Toskánska

(c) Martin Kamín (c) Martin Kamín (c) Martin Kamín Zveme vás na promítání fotografií z Toskánska z května a září 2012.

Výběr těch nejlepších fotografií - i těch, které zatím nikde nebyly zveřejněny - uvidíte na našem tradičním promítání v galerii NOSTRESS. Toskánsko, jak jej vidí a poznávají jen fotografové promítáme...

Promítání fotografií z expedice na Island

(c) Martin Kamín (c) Martin Kamín (c) Martin Kamín (c) Martin Kamín Srdečně vás zveme na promítání fotografií z fotoexpedice na ISLAND, které proběhne v galerii NOSTRESS 13. 12. 2012 od 18 hodin.

Islandem vás provede Martin Kamín, 14 dní intenzivně fotografoval na Islandu a připravil tam fotografickou expedici. Kdo byl na Islandu, určitě si jej zamiloval, kdo nebyl, měl by jej navštívit. Odtajníme vám pravidla pro focení v této zapomenuté zemi bez stromů, s vodopády, gejzíry a živelnou přírodou. Promítneme vám fotografie s výkladem, jak byly pořízeny a jaké techniky bylo použito. Registrujte se na akci. Vstupné dobrovolné.

Promítání fotografií z expedice Indonesie, Sumatra, Bali, Java

Zveme všechny zájemce fotografie a cestování na naše promítání s cestovatelem, odborníkem a znalcem Oceánie Tomášem Ouhelem. Tato naše exotická fotografická expedice nás při promítání zavede do nejdivočejších koutů džungle na Sumatře, na aktivní sopky na Jávě a za krásami chrámů ostrova bohů Bali. Pokud se chcete promítání v Praze 15.11. v 18 hodin účastnit, registrujte se níže ve formuláři.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.