Přijďte na fotoexpediční promítání a získejte slevu na Open–Air FOTOfestival 8.-9.6.

Přijďte na fotoexpediční promítání a získejte slevu na Open–Air FOTOfestival 8.-9.6.

Vydáno: 22. 5. 2013
Autor: martinkamin

Fotoexpedice Nepál 2013Plánujete cestovat fotografovat do nejrůznějších koutů světa? Vybíráte si fotografickou výbavu, fotobižuterii, filtry, stativy, objektivy, vhodné oblečení nebo boty? Pokud pojedete fotografovat, určitě se vám budou hodit mé zkušenosti, které se vám pokusím předat na novém fotofestivalu Open – Air FOTO festival, který se koná 8. a 9. června v Českém Krumlově.

Pokud plánujete přijít, za naše fotografické kluby a časopis FOCUSmagazine a portál fotoexpedice.cz vám nabízíme slevu na vstupném. Stačí jen vaše registrace na konci článku a pošleme vám slevový kupón.

Fotofestival Český KrumlovOpen – Air FOTO festival bude probíhat na různých místech Českého Krumlova, přičemž navštívit a zafotit si může na různých místech Krumlova a vybrat si můžete z bohatého programu. Podívejte se do aktuálního festivalového programu.Fotit budete moci na otevřených a volně přístupných místech, ale také na vyhrazených akcích, kam si ale musíte zakoupit vstup. Festival bude reflektovat tato témata: portrét, fashion, art, rodina a děti, svatba, člověk a výtvarné umění, člověk v pohybu, člověk a zvíře, foto kultury (kapely, tanečníci, ohňová show), glamour / akt a další.

Open air FOTO festival

Open – Air FOTO festival bude probíhat přímo v centru fotogenického Českého Krumlova na několika místech blízkého centra. V jednotlivých lokacích budou akce, kterých se můžete zúčastnit nebo jen nahlédnout, a jít jinam. Vyzkoušet si budete moci fototechniku a jednotlivé fotografické žánry v praktických fotodílnách.

Slevovu kartu je možné si stáhnout po jednoduché registraci ve formuláři na konci tohoto článku.

Za sebe a program připravovaný portálem fotoexpedice.cz vás zvu na promítání a poradnu z fotoexpedičních cest do Toskánska, Islandu a Nepálu. Probíhat bude v Ateliérech výtvarného umění, SUPŠ Sv. Anežky České. Mapa.

Promítání z fotoexpedic bude živé a interaktivní a uvidíme se spolu třikrát v sobotu a třikrát v neděli. Kromě fotografií a zkušeností se vám budu snažit poradit, jakou výbavu s sebou, jaké oblečení a jak se s fotoaparátem venku pohybovat.

Open Air FOTO festival

Fotoexpedice.cz na fotofestivalu
Island - nekonečné fotografické dobrodužství Toskánsko - kraj fotografům zaslíbený Nepál - fotografický ráj
Fotoexpedice Island Fotoexpedice Toskánsko Fotoexpedice Nepál
so 8.6. 11:00
ne 9.6. 10:00
so 8.6. 13:00
ne 9.6. 14:00
so 8.6. 17:00
ne 9.6. 16:00

A pokud byste se chtěli podívat na to, jak vám Lightroom pomůže při organizování, správě, úpravě a exportu fotografií, ukážu vám jeho nejnovější vlastnosti ve verzi 5 na přednáškách taktéž v Ateliérech výtvarného umění, SUPŠ Sv. Anežky České. Mapa.

Lightroom 5, co je nového
Adobe Photoshop Lightroom 5.0 beta
so 8.6. 15:00
ne 9.6. 12:00

Na akci vám ukážu, jak v Lightroom snadno a rychle dosáhnete vyššího kontrastu ve fotografiích a připravíte je pro publikaci na internetu nebo pro fotolab.

Lightroom 5

Lightroom 5Lightroom 5

Pokud na festival pojedete, nabízíme vám festivalovou slevu 20 %. Registrujte se níže.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.