Fotofest Morava se konat nebude, máte už koupené vstupenky?

Fotofest Morava se konat nebude, máte už koupené vstupenky?

Vydáno: 5. 10. 2022
Autor: martinkamin

Fotofest Morava 2022Na sociálních sítích se poslední týden začala pomalu šířit informace o akci Fotofest Morava, která měla ambice být největším fotografickým setkání na Moravě. Osobně jsem se o ní dozvěděl od kamaráda, který se mnou jezdí na Fotoexpedice. Ten mi říkal, že si na ni bude kupovat jízdenku. Začal jsem tedy zjišťovat více.

Seznam partnerských firem sliboval tradiční jména EIZO, Nikon, Tamron, Sigma, Canon a OM SYSTEM. Ovšem už jednou z jara z 28. 5. 2022 přeložená akce Fotofest Morava se měla konat tento víkend 8. 10. na Výstavišti Flora Olomouc.

Postupně se ke mně tento týden začaly dostávat další informace od partnerů festivalu o tom, že akce se “asi”  nebude nakonec konat vůbec. A poté, co mi kamarád řekl, že chce kupovat vstupenku, připojil jsem se na portál organizátora a také na SMS ticket  a vstupenku zkoušel koupit. Tam se mi ale zobrazilo, že akce je zrušena.

Fotofest Morava 2022

Nikde ale na webových stránkách není informace o tom, jak a kdy se bude již zaplacené vstupné vracet.

Kontaktoval jsem proto ihned organizátora akce pana Kubínce. První telefonát jsem nebyl úspěšný, ale pán mi obratem volal zpět. Několikrát mě ujistil, že po návratu účetní z dovolené, nejpozději do 6. nebo 7. listopadu budou mít účastníci, kteří vstupenky zaplatili, peníze zpět na účtech, a nikomu nic nehrozí.

Škoda, že se tato akce neuchytila a škoda, že nemáme v ČR v současnosti nějakou fotografickou událost, protože Fotoexpo, co mám informace také letos nebude.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.