Fotografové mají klaud: Photoshop CC a Adobe Lightroom - za 316 korun

Fotografové mají klaud: Photoshop CC a Adobe Lightroom - za 316 korun

Vydáno: 18. 9. 2013
Autor: martinkamin

Photoshop CCSpousta fotografů hořekuje, že cena Photoshopu v balíku Creative Cloud je vysoká. Ona je vysoká, co si budeme nalhávat, protože našinec nedosáhne na západní nebo americké ceny. Adobe má pro fotografy alespoň malou záplatu, můžete mít Photoshop CC a Lightroom za 316 korun měsíčně... To zní dobře.

Nabídka je omezená do konce roku 2013 a pokud si ji objednáte, dostanete na rok všechny aktualizace pro Photoshop CC, Adobe Photoshop Lightroom, 20 GB na klaudové úložišti a aplikaci pro spolupráci s více tvůrci Behance ProSite.

Pokud s Adobe uzavřete roční dohodu, měsíčně za Photoshop CC a Adobe Photoshop Lightroom zaplatíte 12,29 Eura. Tedy 316 korun (musíte být ale vlastníkem licence k aplikaci Photoshop CS nebo novější).

Citujeme přímo z webu Adobe pro Českou republiku:

Omezenou dobu se můžete připojit ke zvláštnímu plánu Creative Cloud určenému výhradně pro vlastníky licence k aplikaci Photoshop, kteří se věnují fotografování. Zahrnuje přístup k aplikacím Photoshop CC a Lightroom 5 (včetně dostupných aktualizací a upgradů), 20GB cloudovému úložišti určenému ke sdílení souborů a spolupráci a ke službě Behance ProSite. Pokud si navíc objednáte roční plán, zaplatíte pouze €12,29 měsíčně. Jedná se o zaváděcí cenu, která se vztahuje na objednávky uskutečněné do 31. prosince 2013. Musíte přitom splňovat jednu podmínku – být vlastníkem licence k aplikaci Photoshop CS nebo novější (verze Standard nebo Extended). Máte otázky? Prohlédněte si odpovědi na časté dotazy a platné podmínky.

Nikde se ale nehovoří o tom, jak to bude za rok. Na internetu se objevily informace, že i Lightroom má spadnout do klaudu, v jakém balíku, v jaké kombinaci, se zatím neví, ale možná, že i samostatný Lightroom v klaudu by nebyl vůbec od věci.

Každopádně si Lightroom stále můžete sehnat v rámci speciálních nabídek na amerických obchodech za cca 99 dolarů. Jak dlouho to bude možné, nedokážeme odhadnout. A kdo nechce Lightroom, může si pořídit Zoner.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.