Vánoční dáreček Canonu pro majitele 5D mk II, 1Ds mk III, 1D mk III

Vánoční dáreček Canonu pro majitele 5D mk II, 1Ds mk III, 1D mk III

Vydáno: 20. 12. 2009
Autor: martinkamin

Canon se před Vánoci rozhoupal k pěkné zásobě nových firmwarů. Nové firmwary jsou určeny pro majitele aparátů 5D mk II, 1Ds mk III, 1D mk III a bezdrátového pojítka WFT-E2/E2A. Pokud jste u nás registrováni, všechny fotoaparáty najdete v našem novém Katalogu.

Celkově se jedná je o úpravu možností, aby tyto fotoaparáty mohly používat v prosinci oznámené bezdrátové pojítko WFT-E4 II. Jinak se vás změny netýkají.

Firmware pro 5D mk II upravuje možnosti spolupráce tohoto těla s novým - letos uvedeným - bezdrátovým pojítkem WFT-E4 II a opravuje chybu, která se projevovala tím, že se na snímku snímaném v režimu B objevil viditelný šum. Verze 1.2.4 je určena fotoaparátům do verze nejvýše 1.1.0. Najdete jej zde.

Firmware pro 1Ds mk III upravuje jen spolupráci s bezdrátovým pojítkem WFT-E4 II. Verze 1.2.0 je určena fotoaparátům do verze nejvýše 1.1.4. Pokud máte verzi 1.2.0 update není nutný.

Firmware pro 1D mk III upravuje jen spolupráci s bezdrátovým pojítkem WFT-E4 II. Verze 1.3.0 je určena fotoaparátům do verze nejvýše 1.2.5. Pokud máte verzi 1.3.0, update není nutný.

U obou verzí 1Ds a 1D je potřeba, abyste vložili do stránek Canonu sériové číslo fotoaparátu, protože se podle něj vyhledá ten správný firmware. Pro 1Ds jej najdete na těchto stránkách a pro 1D zde.

Firmware je vydán také pro WFT-E2 a E2A, aby mohly spolupracovat s novým tělem 1D Mark IV.

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.