Novoroční streetfoto s Canonklubem - neděle 16.1.2011 od 15. hodin

Novoroční streetfoto s Canonklubem - neděle 16.1.2011 od 15. hodin

Vydáno: 12. 1. 2011
Autor: martinkamin

Vážení a milí čtenáři, fotografové. V tyto mírně oteplené dny vás chci vytáhnout do ulic. Pořádám tímto volné setkání příznivců Canonklubu (i ostatních klubů, pokud mají zájem) v Praze za účelem fotografování streetu a arhitektury. Akci pořádáme v neděli 16.1.2011 od 15. hodin. Sejdeme se u východu metra B stanice Karlovo náměstí 10 na straně Raiffeisen banky. Vyrazíme směrem na Národní, Karlův most, Staroměstké náměstí, Židovské město. Akce potrvá do cca 18:30-19 hodin. Pokud máte zájem se účastnit, napište to prosím do komenáře pod článek.

Na setkání s novými tvářemi se těší Martin Kamín, a aparáty s sebou :) Čtete dále...

Autora nejlepší fotografie zveřejněné po akci do středy 19.1.2010 odměníme knihou EF LENS WORKS III, která obsahuje kompletní technologický a fotografický katalog popisující výrobu a používání objektivů CANON. Kniha je luxusně vytištěná v provedení A4, má 262 stran a je v angličtině na kvalitním křídovém papíře.

Každý zůčastněný může do soutěže dodat portfolio maximálně 5 fotografií. Hodnotit vaše fotografie bude profesionální fotograf Josef Mírovský.

Organizační: oranžová tečka ukazuje místo, kde se setkáme

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.