Dva roky Canonklubu - přišel čas na pozitivní změny

Dva roky Canonklubu - přišel čas na pozitivní změny

Vydáno: 4. 10. 2010
Autor: martinkamin

Vážení fotografové a čtenáři našeho Canonklubu. Právě před týdnem jsme oslavili dvouleté výročí, které za námi nechalo mnoho tisíc hodin práce na obsahu, grafice a celkovém formátu Canonklubu. Jak jistě víte, měnili jsme pro vás portál průběžně, obohacovali jsme Galerii, přidali Bazar, Katalog fotoaparátů a objektivů zorganizovali jsme fotoexpedice, poslední na Sněžku,  a přijali mezi sebe nové autory a přispěvatele. A tak přišel čas na některé drobné a některé zásadní změny.

Tou nejdůležitější je pro vás asi samotná hlavní stránka. Změn je několik a týkají se změny rozložení stránky. Zůstává jejich formát, jen inzertní část jsme z obsahu přesunuli nad hlavní stránku a seznam posledních článků Canonklubu vpravo od něj. Změnilo se také logo, ikdyž bych si představoval významnější změnu, která ovšem zatím není v našich možnostech.

Změní se postupně také místo mezi Vyhledáváním a logem Canonklubu, kde vám budeme nabízet odkazy na nejdůležitější články a recenze.

V nejbližší době vám přineseme - co se týče obsahu - zpravodajství z fotoexpedice na Sněžku, recenzi na blesky Nissin, recenzi na EOS 7D, recenzi a test špičkových stativů GITZO a spoustu dalšího.

A co dál? Do budoucna bych přál Canonklubu, aby se podařilo zorganizovat více setkání, více fotoexpedic, a aby nás Canon jako velká korporace začal brát vážně a mohli jsme se podobně jako například server DPreview dostat k produkčním vzorkům fotoaparátů a snad i objektivů Canon co možná nejdříve. Zatím si všechno musíme půjčovat od známých fotografů, kamarádů a nebo od prodejců... Také bych rád, abyste více diskutovali, dávali si rady a komentovali a doporučovali ostatním.

Fotoexpedice na Sněžku mi ukázala, že takových akcí je málo, přitom jsou tak přínosné pro všechny. Od vás se dozvíme, co vás trápí a co řešíte a my vám můžeme předat své zkušenosti a praktické rady. Pokud se budeme takto vzájemně obohacovat, myslím, že Canonklub může nadále myslet na to, že je největším informačním portálem sdružujícím fotografy používající techniku Canon - a nejen je, jak ukazuje Galerie.

Martin Kamín  

  

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.