TAMRON SP AF 70-300mm F4-5.6 Di VC USD

TAMRON SP AF 70-300mm F4-5.6 Di VC USD

Vydáno: 17. 9. 2010
Autor: admin

Ve snaze dosáhnout nejlepšího rozlišení obrazu v kategorii 70-300mm, představil Tamron, u příležitosti 60-ti let výročí, objektiv SP AF70-300mm F4-5.6 Di VC USD - využívající pokročilého optického designu díky technologiím LD (Low Dispersion) a XLD ( Extra Low Dispersion), které účinně zabraňují chromatické aberaci. Výsledkem je ostřejší kontrast a mnohem vyšší kvalita obrazu oproti ostatním objektivům ve své třídě.

Kromě toho, je to první objektiv Tamron disponující USD (Ultrasonic Silent Drive) vlastním ultrazvukovým AF pohonem. Tento mechanismus poskytuje rychlé zaostřování, díky němuž je vhodný pro fotografování sportu, dostihů nebo jiných rychle se pohybujících objektů. Objektiv se může pochlubit také Tamron VC (Vibration Compensation), tříosým optickým stabilizátorem obrazu pro pohodlnější fotografování z ruky a to nejen na dlouhé ohniskové vzdálenosti v oblasti, kde dochází k snadnému rozmazání snímku, ale také ve špatných světelných podmínkách. 
 

Kombinací nejlepšího rozlišení obrazu, ultrasonického tichého motoru a optického stabilizátoru obrazu Tamron ve výrobě dosáhl vrcholného teleobjektivu 70-300mm. Objektiv je konstruovaný pro digitální zrcadlovky s velkým obrazovým snímačem i pro digitální zrcadlovky s malým APS-C snímačem.

Vysvětlivky:

Di - Di (digitally integrated design) - hlavním znakem takto vyvíjeného objektivu Tamron je předurčení vývojových charakteristik optiky tak, aby poskytovaly pokud možno optimální výkon pro digitální zrcadlovky. Zároveň zabezpečují výkonnost uživatelům kinofilmových zrcadlovek.

VC - VC (Vibration Compensation) - odoba stabilizace IS Canonu

USD - (Ultrasonic Silent Drive) je ultrazvukový AF pohon. Tento mechanismus poskytuje rychlé zaostřování, díky němuž je vhodný pro fotografování sportu, dostihů nebo jiných rychle se pohybujících objektů.

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.