Vylepšený objektiv Sigma DC OS HSM

Vylepšený objektiv Sigma DC OS HSM

Vydáno: 5. 12. 2011
Autor: Tomas Pribyl

„Přední světový výzkumník, vývojář, výrobce a poskytovatel služeb v oblasti objektivů, fotoaparátů a blesků Sigma Corporation of America oznamuje, že vylepšená verze objektivu 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS HSM je nyní dostupná pro fotoaparáty Canon a Nikon za cenu 720 dolarů.“ Tak alespoň suše pravila tisková zpráva vydaná 17. října 2011.

Novinka Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS HSM je nástupcem úspěšného (na trhu již od roku 2007) modelu Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM. Jednou ze zásadních změn je využití optických prvků FLD („F“ Low Dispersion), které se chovají jako fluoritové sklo a výrazně zlepšují vlastnosti optické soustavy. Technologii FLD navíc nově doplňují prvky SLD (Special Low Dispersion) a asférické čočky, které přinášejí vynikající korekci barevných aberací.

Objektiv je ideální pro začínající stejně jako profesionální fotografy, kteří jsou připraveni ocenit jeho 11,1násobné optické zvětšení. Objektiv nabízí systém optické stabilizace OS (Optical Stabilization), který umožňuje pořizovat kvalitní snímky přímo „z ruky“.

 

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.