Další energie pro systémový blesk - Nissin Power Pack PS 8

Další energie pro systémový blesk - Nissin Power Pack PS 8

Vydáno: 3. 4. 2013
Autor: martinkamin

NISSIN Power Pack PS 8Nissin představil bateriový zdroj pro posílení výkonu externích systémových blesků. Připojit jej můžete nejen k firemním Nissinům ale podporuje také Canon, Nikon a Sony - dodávají příslušné kabely.

Nissin Power Pack PS 8 je externí bateriový zdroj pro systémové blesky. Dodá blesku energii, který jednak zkrátí dobíjecí cyklus pod 1 sekundu, ale také dovolí uskutečnit výrazně více záblesků - výrobce udává s plnou PS 8 až 550 záblesků.

Tato novější verze má zrekonstruovanou elektronickou část pro zvýšení výkonu a omezení přehřívání. Tělo baterie, které můžete mít za pasem nebo přes rameno, je vyrobeno s vysoceodolného plastu. Baterie uvnitř Nissin Power Pack PS 8 je vyměnitelná jako samostatný bloček. Nově je tělo doplněno také samostatnou indikací úrovně nabití. Pokud kapacita energie klesne pod 30 procent, zelená se změní v červenou a při nízké kapacitě před vybitím začne blikat.

Nissin Power Pack PS 8

Vnitřní bloček je 7,2Voltový s kapacitou 3000 mAh. Výrobce udává, že Nissin Power Pack PS 8 se na bije za 4 hodiny a vystačí na 550 záblesků. Z mé zkušenosti můžu řici, že to tak obvykle bývá, protože venku stejně nepoužíváte plný výkon blesku a těch cyklů může být více. Zařízení jsem ale netestoval. Tělo Nissin Power Pack PS 8 má rozměr výška: 110 mm, šířka: 74 mm a hloubka 27 mm - starý dobrý palec. Váží 381 gramů.

Koncová cena na našem trhu je 4300 včetně DPH.

Pro uživatele dalších elektronických hraček je zde také USB kabel pro napájení 5 Volty s odběrem až 2 A.

Nissin Power Pack PS 8

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.