Canon vám vrátí za nákup objektivů a blesků až 5000 v hotovosti

Canon vám vrátí za nákup objektivů a blesků až 5000 v hotovosti

Vydáno: 3. 5. 2012
Autor: martinkamin

EF 70-300Společnost Canon nám nachystala při příležitosti 25 let od představení fotoaparátů s autofokusem EOS slevovou akci na vybrané produkty kompatibilní s fotoaparáty EOS. V jejím rámci můžete při nákupu objektivů, blesků nebo konvertorů (jen vybraných typů) získat část peněz za nákup zpět přímo od Canonu.

Pamatuji si, že jsme podobnou akci realizovali již v roce 2009 při nákupu techniky za 220 000 a opravdu nám z Irska přišla část pěnez zpět. Pokud tedy uvažujete o nákupu, zvažte i tuto možnost. Buďte ale opatrní, slevy nejsou zejména na té levnější technice nikterak závratné, ale každá tisícovka potěší.

Akce probíhá od 1. 5. do 8. 6. 2012. Jen pro příklad, za objektiv EF 70-300 mm 4.0 -5.6L IS USM, který jsme detailně recenzovali a testovali tady na CanonClubu také, vám Canon vrátí 2500. Je to téměř 10 procent běžné prodejní ceny tohoto objektivu. Postup je dále v článku.

Jak to funguje?

  1. Nakupte u některého z českých autorizovaných prodejců objektivy, konvertory nebo blesky - pozor v seznamu ale nejsou všechny, jen některé typy
  2. Naskenujte si účtenku
  3. Vyplňte formulář na této adrese
  4. Uploadujte do něj naskenovanou účtenku
  5. Počkejte 30 pracovních dní a peníze vám zašlou na účet

Canon Cashback

Fotobazar se zobrazí pouze přihlášeným

Na tomto místě se registrovaným a přihlášeným fotografům zobrazuje fotobazar.